torstai 13. heinäkuuta 2017

Unisukat

Vaikka aikaa on kulunut palaan silti toukokuuhun. Silloin päättyi Punaisen langan blogin järjestämä lankapaasto. Lankapaaston aikana olin saanut käytettyä lankavarastojani 1008 grammaa. Minä en päässyt lähellekkään kymmenen parhaan joukkoon. Paras oli käyttänyt lankoja 9375g ja kymmeneskin 2274g. Minä iloitsen siitä, että sain käytettyä varastojani ja muuten en ole vieläkään ostanut uusia lankoja! Jos haluat lukea lisää lankapaastosta niin käy täällä täällä.

Olen minä saanut jotain töitä valmiiksi vaikka en ole kerinnyt niistä kirjoittamaan. Viikonloppuna sain yhden työn eteenpäin ja on aika paljastaa unisukat.


Lanka: Novita Bambu (poistunut myynnistä)
Puikot: 3mm
Sukan koko: 39
Varren pituus ennen kantapäätä: 11,5 cm
Sukkien paino ennen päättelyä: 69g
Sukat lähti N:lle Kärkölään


N ei voi käytää villaa. Hän pyysi minulta unisukkia. Minulla oli tuota vanhaa bambulankaa ja päätin käyttää sitä. Se on ihanan pehmeää. Ohjetta etsin Novitan sivuilta ja löysin tälläisen. Tuo cotton bambu on hieman paksumpaa lankaa joten jouduin tekemään yhden kuvion lisää. Kuviosta tulee mieleen lehti. Harmi, ettei minulla ollut tarpeeksi tuota lankaa vaaleanvihreänä. En ole ennen tehnyt kärkeä nurjilla silmukoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti